Top-3 - oktober

Fjordvand.dk

- og en Elvstrøm 95.

Kalenderbladet er vendt, og november måned står for døren. Jeg har derfor været en smut i billedarkivet for at finde tre højdepunkter fra oktober.


Det er en tur, jeg fremover vil forsøge at tage ved udgangen af hver måned, så stay tuned :-)OBS: Billederne er vidst blevet ramt af søsyge i mobilversionen, men mon ikke I selv kan koble fotos og teksterne... :))

DEN FLOTTESTE STJERNEHIMMEL

Okay, allerede her går konceptet i vasken. Men denne aften ved ankerpladsen ovenfor ved øen Catalina bød på den flotteste stjernehimmel, jeg hidtil har været vidne til - én af dem, som man bare ved, ikke kan foreviges med en kameralinse.


MEXICO

Et øjeblik, der er svært at komme udenom. Den 21. oktober kunne vi efter lang tids venten hejse det mexicanske gæsteflag. Både flaget og stemningen ombord var i top!


HIKE I ENSANADAS BJERGE

Det kan måske synes som en lille ting… Men efter en måned omgivet af legeplads-elskende børn og deres forældre var det skønt at være på hike med den unge, franske backpacker Yoan og senere spise seafood med én af hans venner og den bedste fisk, vi nogensinde har smagt :-)