Top-3 - november

Fjordvand.dk

- og en Elvstrøm 95.

Julelysene er blevet tændt, og de første låger i decembers chokoladekalendre er åbnet. Det er derfor tid til at kigge tilbage på den forgange måned, hvor jeg i billedarkivet har fundet tre højdepunkter fra november :-)


OBS: Billederne har igen forrykket sig i mobilversionen...

I KIRKE PÅ SPANSK

I Danmark er kirken et fast programpunkt om søndagen. Det var derfor en dejlig oplevelse at besøge en lokal menighed i Ensenada, og ikke mindst stort at mærke hvordan fællesskabet og omsorgen for kristne brødre og søstre ikke lader sig begrænse af landegrænser, sprogbarrierer og kulturforskelle.


Desværre nåede jeg først at snuppe et billede efter den ellers ret festlige gudstjeneste... 


THE BIG TRIP

November blev måneden, hvor vi stævnede ud på den lange sejlads langs Bajas vestkyst - og dermed forvandlede halvdelen af måneden sig til et højdepunkt i sig selv... Jeg nød i høj grad at være på vandet igen og særligt at prøve kræfter med natsejladsen!


SNORKLING

På Isla San Martin fandt vi første gang dykkermaske og snorkel frem fra gemmerne. Selvom jeg hverken så smukke fisk eller havskildpadder, men måtte nøjes med et par døde krabber på havbunden, var det herligt at flyde rundt, observere og nyde stilheden i det klare vand.