Top-3 - december

Fjordvand.dk

- og en Elvstrøm 95.

Snart lyser flotte, farvestrålende og larmende nytårsraketter nattehimlen op, og 2018 bliver til 2019. Et særligt døgn, som jeg i år kommer til at tilbringe på et hotel i Los Angeles, mens jeg venter på, at mit fly sætter kursen mod Danmark :-)


Inden det sker, skal vi dog endnu engang en tur i arkivet for at finde højdepunkterne fra den tredje og sidste måned af mit sejlereventyr:

ØHOP I MEXICO

Selvom jeg desværre kun fik smagt en lille del af Cortez-kagen, var det ikke et helt dårligt stykke, jeg fik fat i! Knap en uge brugte vi på naboøerne Isla Espíritu Santo og Isla Partida, hvor snorkling, badning og hiking var på programmet. På mange måder det crusing-liv med sejlads og nye oplevelser, som jeg holder mest af :-)


 


UVANT LUKSUS

Efter tre måneder på en lille sejlbåd nød vi alle at kunne lukke døre, at have flere (velfungerende!) toiletter og ikke mindst at proppe de beskidte tallerkener i en opvaskemaskine på vores resort... Også den daglige roomservice, der blandt andet bød på nye shampooer og en håndklæde-holder til den lyserøde tandbørste, var i høj kurs.


JUL PÅ AMERIKANSK

Selvom julen altid er noget særligt, vil årets udgave, som jeg fejrede på resortet med min amerikanske sejlerfamilie samt Sandis forældres og Toms bror, stå som en af de mere mindeværdige af slagsen. Som den amerikanske tradition foreskriver det, stod vi op til sokkegaver fra julemanden, gaveopbakning og hjemmebagte kanelsnegle. Ingen plads til sure morgenminer her :-) En jul, jeg aldrig glemmer.