Drømmebåden er i hus

Fjordvand.dk

- og en Elvstrøm 95.

Fem dage. Så længe skulle der gå, fra Aconda (vores tidligere båd) officielt skiftede ejer, til et unikt tilbud poppede op. Et tilbud, som vi simpelthen ikke kunne lade gå fra os.


I Horsens manglede en Bianca Elvstrøm 95 nemlig en ny ejer. En ejer, som med varmt vand, sæbe og arbejdstimer hurtigt ville kunne trylle en flot båd til overfladen. Og trylle er vi klar til. Med masser af udstyr, god rummelighed, i rimelig stand og med fine sejlegenskaber var dette et super tilbud. Så nu sidder vi her. Som bådejere og drømmer os til varme sommerdage i cockpittet på den 31 fod lange båd (9,5 meter).


I alt findes fem eksemplarer af bådtypen, som er bygget på Bianca-værftet i 1985 til Copenhagen Boatcharter. Bådene er bygget på skroget fra en Bianca Lido, men har i stedet en 12 meter høj mast samt svingkøl. Dette betyder, at båden kan stikke fra 135-190 cm, hvilket er en fordel i vores lavvandede fjord. Samtidig er her seks køjer, så hele familien har mulighed for at sove godt ombord. Se de første billeder af båden herunder: