Optagning

Fjordvand.dk

- og en Elvstrøm 95.

Så er det slut. Lm 27érn er kommet på land efter 6-7 måneder i fjordvandet. Det skete på en regnvejrs formiddag, hvor alle blev fugtige, men nok mest skipper efter en tur i baljen. Mange ture er det blevet til specielt i for - og eftersommeren. Tanker er tænkt, emner er blevet vendt med venner og familie. Vand og luft giver sin egen ro til det.


En af de gode ting ved båden er at komme lidt væk fra dagligdagen og være sammen med familien. Det nyder vi meget. Børnene er blevet sejlsmittet, og har store planer om, at der skal købes sejlbåd, så de kan deltage i kapsejladsen til næste år.


Sejlerfolket er gavmilde. Både hvad angår hjælp, men også gode råd. Et af dem er, at toiletrens er godt at vaske fribordet i. Det skulle fjerne snavs og gulligheden, hvis det sidder i 10 min. Mange bruger oxalsyre, men toiletrens skulle være et godt alternativ. Så tre bøtter af det, og det virker. Skønt er det også, at børnene bedre kan stå for det, mens vi andre frostsikrede BMC motoren.


Det tegner til nem klargøring i foråret med maling m.m. Dog skal vi have justeret dyssernes åbningstryk, så det forsat summer i sejlrenden.