Sidste sejltur på vindstille fjord

Fjordvand.dk

- og en Elvstrøm 95.

Sidste sejltur på vindstille fjord


Kalenderen siger allerede 3. oktober. Efteråret er over os, og sejlersæsonen lakker med alt for hurtige skridt mod mørke tider.

Det er lørdag, og om godt en uge står Aconda igen på land. Allerede! Det føles ikke som længe siden, vi fik hende i vandet. Siden april er dagene fløjet afsted, og vi har nydt de gange, det har været muligt at tilbringe dem blandt måger, både, vand og andre sejlere. 


En blå, skyfri himmel, høj sol og godkendt temperatur for årstiden er på menuen denne efterårs-lørdag. Desværre er vind ikke på menukortet, så den sidste sejltur må nydes for motor. Vind er ellers sjældent et problem her på disse vestjyske kanter..! Vi er ikke vilde med den støjende motorlyd, og det med at sejle for motor lyder i det hele taget ikke så tiltrækkende efter vores skift til sejl for et par år siden. Derfor bruger vi også bare det meste af eftermiddagen på at drive rundt på fjorden, spise nybagte boller og hygge med et spil "Tips". 


Nu er planen så, at den første lørdag i efterårsferien skal bruges på at få riggen hevet ned. Herefter skal Aconda sættes på land en af de følgende dage.


Herunder er billeder fra dagen. Nyd dem - der går et halvt år, inden det bliver weekends-kost igen :-)


Sejlene til tørre inden de pakkes væk for vinteren

Nedpakning af sejl. Her er Silas i gang

Årets sidste sejltur nydes 100%

Dagen afsluttes på flotteste vis