Gæstesejlere

Efterlysning - Sidder du bag pcén og har lyst til at skrive lidt om dit sejlerliv. Ja, så skriv det til Fjordvand.dk. Måske historien om at det bare er, som det altid har været. Eller oplevelsen som er stor for dig, men som du ikke tror er det for andre. Lidt om båden og måske hvorfor du synes at Gud er værd at tro på, eller måske er det tiden til at se tilbage på et langt liv, hvor turene på vandet var et godt input til hverdagen. Skriv en mail eller ring, så finder vi ud af det.


Vi er flere lystsejlere, der har båd og Gud til fælles. Her på siden står der lidt om nogle af dem, vi møder på vandet. Læs også de uddybende artikler til venstre. 


Corsair Dash 750 - Svend Engrob

Svend Engrob startede sin sejlerkarriere for ganske få år siden med købet af en Windrider 17 trimaran. Siden har behovet udviklet sig, og Svend er i dag den glade ejer af en Corsair Dash 750 med navnet Tirza, som han købte på messen Boot i Düsseldorf.


Jolle - Morten Degn

Morten Degn er vokset op på den jyske vestkyst, hvor han tidligt blev draget af det særlige miljø, der var på havnen i hjembyen Hvide Sande. I dag er han ejer af en tidligere redningsjolle, som bruges til både lystfiskeri og hyggeture med familien.